Wandkast

Een tweeënhalf meter hoge wand kast met flink wat opbergruimte voor servies, schoenen, boeken, winter/zomerkleding, losse spulletjes en een extra koelkast.  Mooi vorm gegeven door de combinatie van geschilderd sloophout en wit gegrond okume multiplex. Soepel lopende ladegeleiders en verstelbare legplanken maken er een comfortabele kast van.

Dressoir

Deze zwevende kast is ontstaan in samenspraak met de opdrachtgever. In een gesprek worden de wensen in beeld gebracht. Vervolgens worden die vertaald in een schets. De kennis van de ervaren meubelmaker maakt bijvoorbeeld een kast mogelijk waarbij de lades geen handvatten hebben.

Materiaalkeuze hangt samen met het ontwerp. Hier werd voor kwalitatief hoogwaardig multiplex gekozen. In plaats van karakterloos spuitwerk kiest Blom voor schilderwerk met de kwast.

Sloophout kast

Verlijmd vuren sloophout. Aaibaar en in een mooie urethaan alkyd lak. Bijzondere vormgeving door gebogen lijnen. Onderkast bedoeld als bar met in de deurtjes ruimte voor flessen.

 

Servieskast

Grenen servieskast. Dit meubel is gemonteerd aan de wand en de plint van de kast loopt door in die van de kamer. Mooi geschilderd in een hoogglans lak. De ruitjes bestaan uit getrokken glas wat het beeld verfraaid.